Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 

Tripla kávés süti

Tésztához:
3 db tojás
3 kanál cukor
4 kanál liszt
0.5 dl olaj
2 kanál kakaópor
1 csomag sütőpor


A krémhez:
3 csomag vaníliás pudingpor
2 kanál kakaópor
7.5 dl dl tej
25 dkg margarin
4 kanál cukor
20 dkg porcukor
2 csomag vaníliás cukor
2 dl habtejszín
1 csomag háztartási keksz
kevés rumaroma
2 dl presszó kávé


A tészta hozzávalóiból piskótát sütünk egy 30x22-es tepsiben. Ha kisült, hagyjuk kihűlni.
Közben elkészítjük a krémet: a pudingot a vaníliás cukorral, a 4 kanál cukorral a tejben felfőzzük, majd kihűtjük. A margarint a porcukorral kikeverjük, összedolgozzuk a kihűlt pudinggal és elfelezzük - az egyik felébe belekeverjük a kakaóport.
Összeállítjuk a süteményt: a piskótára kerül a vaníliás krém, arra a rumos kávéba mártogatott keksz, a csokoládés puding, majd a felvert tejszín.
A tetejére csokoládét csorgathatunk, megszórhatjuk csokireszelékkel vagy akár kakaóport is szitálhatunk rá.
Pár órára hűtőbe tesszük!
 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.