Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 

Tangó szelet

A tésztához:
30 dkg liszt
10 dkg porcukor
2 ek kakaó
5 dkg Ráma
1 tojás
1 cs sütőpor
pici tej
 
A krémhez:
1 l tej
3 cs vaníliapuding
25 dkg Ráma
25 dkg porcukor
A tetejére:
1 cs piskóta tallér
5 dkg étcsokoládé

 
A tészta hozzávalóit összedolgozzuk és két részre osztjuk. Vékonyra nyújtjuk, és zsírozott, lisztezett tepsiben két lapot sütünk belőle.
A tejet a pudinggal sűrűre főzzük, a Rámát a porcukorral habosra keverjük és a kettőt jól összedolgozzuk. A krémet két részre osztjuk, felét a két lap közé tesszük, felét a második lapra kenjük.
A krémre helyezzük a piskótatallérokat, melyeket a gőz fölött megolvasztott csokoládéval meglocsolunk.

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.