Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 

Raffaello

 
A golyókhoz:
160 g tejpor (sovány)
60 ml víz
95 g vaj (olvasztott)
85 g porcukor 
80 g kókuszreszelék
45 szem mandula (hántolt, pirított)
 
A panírozáshoz:
kókuszreszelék

A vizet és a cukrot feltesszük főni.Közben egy tálban összekeverjük a tejport a kókuszreszelékkel.Mikor forr a víz, levesszük a tűzhelyről, és folyamatos keverés mellett hozzáadjuk a kókuszreszelékes tejport, valamint hozzáöntjük az olvasztott vajat. Simára keverjük a masszát.A kész masszát hagyjuk kihűlni 1 órán át a hűtőben. Ha kihűlt, golyókat formázunk a masszából, melybe hántolt, pörkölt mandulaszemeket teszünk.Végül a golyókat kókuszreszelékbe forgatjuk

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.