Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 

Puncsos szelet

Puncsos szelet
 
A tésztához:
50 dkg liszt
15 dkg cukor
15 dkg zsír
1 db tojás
1 csomag sütőpor
1 csomag vaníliás cukor
2 dl tejföl
 
A krémhez:
7.5 dl tej
3 csomag puncs pudingpor
25 dkg margarin
20 dkg porcukor
 
A tetejére:
20 dkg porcukor
1 db citrom leve
2 evőkanál rum
pár csepp piros ételszínezék (el is hagyható)
2 evőkanál olvasztott hűtött margarin
 
Tészta alapanyagot összegyúrjuk, és 3 lapot sütünk tepsi hátulján. A krémhez tejben felfőzzük a pudingokat, kikeverjük a margarint a porcukorral, és a kihűlt pudingokhoz keverjük. Megtöltjük a lapokat, tetejére rátesszük a mázat egy éjszakán át pihentetjük.
 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.