Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 

Mogyorós brownie

 

A tésztához:
20 dkg liszt
1 kiskanál sütőpor
4 dkg kakaópor
20 dkg étcsoki
3 kiskanál nescafé
4 tojás
1,75 dl étolaj
2 evőkanál víz

A tetejére:
egy maréknyi durvára darabolt mogyoró

A nescafét a meleg vízben feloldjuk, majd ha kihűlt, a tojásokkal felverjük és apránként belecsurgatjuk az olajat is. A csokit lereszeljük és hozzáadjuk a sütőporral és a kakaóporral elkevert liszthez. Beledolgozzuk a tojásokat is, majd egy kivajazott nagy tepsibe öntjük. A tetejét megszórjuk a mogyoróval és előmelegített sütőben, közepes tűznél kb. 20 percig sütjük.
Kivesszük a sütőből. Melegen fagylalttal vagy hidegen porcukorral szórva, esetleg tejszínhabbal tálaljuk.

 

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.