Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 

Kekszes csokialagút

Kekszes csokialagút
 
Hozzávalók:
100 g vaj
400g étcsokoládé
50g cukor
½ teáskanál fahéj
200g hátartási keksz, darabokra tört
100g dió
2-3 evőkanál kókuszreszelék
 
Egy 900g-os kalácsformát vajazzunk ki, majd béleljük ki sütőpapírral. Olvasszuk fel a vajat, csokoládét és cukrot a mikróban közepes fokozaton, kb 2-3 percig. Keverjük hozzá a fahéjat, a kézzel összetört kekszet és diót.Öntsük a keveréket az előkészített formába, elsimítjuk a tetejét, és fedjük le fóliával. Hagyjuk a hűtőben, legalább 2 órát. Tálaláskor távolítsuk el a fóliát, fordítsuk egy tányérra, majd megszórjuk a kókuszreszelékkel.
 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.