Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 

Diós habcsók

 

 
Hozzávalók:
(4 főre)
3 db tojás fehérje
1 cs vaníliás cukor
25 dkg porcukor
1 tk ecet
6 dkg dióbél
 
A dióbelet durvára felvágjuk.
A tojás fehérjét felverjük habnak, hozzáadjuk a porcukrot és a vaníliás cukrot, pár percig tovább verjük, majd az ecetet is hozzáadjuk és addig verjük, míg nagyon kemény nem lesz, ezután belekeverjük a felvágott dióbelet.
A tepsit kibéleljük sütőpapírral és kanál segítségével kis halmokat teszünk rá, ügyelve arra, hogy kellő távolságot hagyjunk köztük, mert sütés közben megnőnek. ( kb 5-6 cm)
Előmelegített forró sütőbe tesszük, viszont sütni alacsony hőfokon kell  (kb.150 fokon).

 

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.